Aquesta setmana ha passat volant, dilluns va arribar en Joan, és professor, va venir a fer-nos el seguiment de com ens estava anant tot.
El dilluns no vaig fer gran cosa, ja que estava pelant gambes i ma va agafar dues baixades de tensió i em van dir que anés a casa a descansar i que hi tornes el pròxim dia.
El dimarts vaig ajudar a fer la pannacotta, la crema anglesa i la crema pastissera, vaig tallar ceba, envasar carn i peix i col·locar matèries primeres. El capvespre ens vam trobar amb en Joan per fer la bereneta i xerrar de com ens va l'estada a Marina di Massa i la feina. Durant el servei del vespre m'entres no hi havia comandes de postres anava ajudant a fer petites coses.
El dimecres vaig fer el mateix que els darrers dies, i el vespre vam anar a sopar al xino amb en Joan.
Dijous al matí na Maria i jo no vam anar a fer feina, perquè a les 11 vàrem anar a veure l'escola d'hoteleria, com ells diuen al alberghiero, on es pot estudiar cuina, pastisseria, sala i recepció. El capvespre ens vam despedir d'en Joan, i el servei de vespre va anar molt bé, fent jo tota sola tots els postres.
El divendres, dissabte i diumenge van ser més o menús com els altres dies, envasant aliments, ajudant a fer elaboracions per les postres, pelant gambes, fer net peix i calamars, fent pinxos de calamar i gambes arrebossades amb pa ratllat i fent el servei com cada dia.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada