Passa al contingut principal

Una setmana més


Aquesta setmana ha passat volant, dilluns va arribar en Joan, és professor, va venir a fer-nos el seguiment de com ens estava anant tot.
El dilluns no vaig fer gran cosa, ja que estava pelant gambes i ma va agafar dues baixades de tensió i em van dir que anés a casa a descansar i que hi tornes el pròxim dia.
El dimarts vaig ajudar a fer la pannacotta, la crema anglesa i la crema pastissera, vaig tallar ceba, envasar carn i peix i col·locar matèries primeres. El capvespre ens vam trobar amb en Joan per fer la bereneta i xerrar de com ens va l'estada a Marina di Massa i la feina. Durant el servei del vespre m'entres no hi havia comandes de postres anava ajudant a fer petites coses.
El dimecres vaig fer el mateix que els darrers dies, i el vespre vam anar a sopar al xino amb en Joan.
Dijous al matí na Maria i jo no vam anar a fer feina, perquè a les 11 vàrem anar a veure l'escola d'hoteleria, com ells diuen al alberghiero, on es pot estudiar cuina, pastisseria, sala i recepció. El capvespre ens vam despedir d'en Joan, i el servei de vespre va anar molt bé, fent jo tota sola tots els postres.
El divendres, dissabte i diumenge van ser més o menús com els altres dies, envasant aliments, ajudant a fer elaboracions per les postres, pelant gambes, fer net peix i calamars, fent pinxos de calamar i gambes arrebossades amb pa ratllat i fent el servei com cada dia.
Ara que ja ser com funciona tot, confien amb jo i puc fer més coses, estic disfrutant molt de sa feina que estic fent.




 Tortino al cioccolato
 Creme brulee
 Tiramissú

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Ja ha passat una setmana

Ja fa més d'una setmana que vàrem partir de Menorca, es fa estrany estar enfora de la família, ja que mai havia estat més d'una setmana sense veure-la. Les hores que no estic fent res, és quan pens més amb ells, amb com deuen estar, que duen fer, i em sembla que les setmanes no han de passar, que em passaran a poc a poc, però quan estic fent feina les hores em passen volant.  Aquesta setmana només hem treballat el dimecres, ja que el dilluns i dimarts vàrem tenir lliure i del dijous al diumenge tenim festa per Pasqua. El dimecres va ser un dia bo, agradable i entretingut a la feina, perque ja em deixen fer més coses, confien amb jo i van veient que m' adapt  rapidament. Aquest dia només eren tres cuiners així que vaig poder ajudar un poc més. Per al matí vaig ajudar a fer el  chesse   cake , el  tisamissu , la  pannacota , i la crema anglesa, i vaig atendre algunes comandes del servei de postres. I mentrestant anava ajudant amb el que em deia; envasar carn o peix al
Per Pasqua vam tenir 4 dies lliures, així que vam decidir anar de turisme a visitar alguns dels llocs que més ganes ens feia. El primer dia va ser dijous i vam decidir anar a Pisa, ja que na Teresa i en  Xecma  no hi havien estat. Aquest dia vam tenir més temps per visitar més coses que l'altre dia que hi vam anar na Maria i jo. A Pisa passejarem pels carrers antics, arribant a la  Piazza  dei  Cavalieri , passant per diferents mercants de fruita i verdura, fins a arribar a la Torre di Pisa, on en  Xecma  i na Teresa es van fer fotos, i després vam anar a visitar de més a prop la  Cattedrale   di  Pisa i la  Piazza  dei  Duomo , on ens vam fer algunes fotos. El divendres vam anar a visitar Lucca, per què a na Maria li agrada el tema dels vins i ens havien dit que és un poble on hi ha plantacions de vinyes i es fan bons vins. En arribar en va sorprendre la gran muralla que hi havia, la vam passar i vam trobar un gran passeig i jardins i després el nucli antic de Lucca, que és

Marina di Massa

El primer dia a Marina  di  Massa, va u  dia   per   conèixer   més  na  Guliana , fer les presentacions en els llocs on els meus companys de viatge i jo anem a treballar, els quants són l'Hotel  Excelsior  que  i  està na Teresa i en  Xecma , i al restaurant La  Peniche  on  hi  estem na Maria i Jo. Aquest dia ens va servir per anar a comprar el menjar, a conèixer el poble, el camí de casa al restaurant i provar els riquíssims gelats i pizzes italianes. Va ser un dia ben complert