Passa al contingut principal

La Peniche

Aquests dies m'han mostrat a fer més elaboracions de pastisseria com el tiramisú, la pannacotta, la tarta tatin, la mousse de xocolata, el mil fulles, i començ a emplatar els postres que he anat veient com els feien.
També vaig ajudant a la cuina si necessiten alguna cosa, com tallar algunes verdures, fruita, fer alguna ensalada, fer maonesa, envasar peix i carn, col·locar les matèries primeres, etc.
Tots els companys són molt simpàtics, entre tots m'ajuden a entendre l'idioma, m'entres que ells també aprenen espanyol.
M'agrada molt com tenen organitzada la cuina, cada un al matí prepara la mice en placer de les elaboracions i plats que ells fan i cada un te el seu timbre a baix de la taula amb tot el necessari per al servei
Finalment ahir ens varen dir l'horari exacte que tenim, ja que al principi no ens enteníem prou bé i cada dia era diferent, ara així ens podrem organitzar millor el temps que tenim i els dies lliures, ja que volem aprofitar els dies que no treballem per anar a visitar alguns pobles i ciutats properes.








Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Ja ha passat una setmana

Ja fa més d'una setmana que vàrem partir de Menorca, es fa estrany estar enfora de la família, ja que mai havia estat més d'una setmana sense veure-la. Les hores que no estic fent res, és quan pens més amb ells, amb com deuen estar, que duen fer, i em sembla que les setmanes no han de passar, que em passaran a poc a poc, però quan estic fent feina les hores em passen volant.  Aquesta setmana només hem treballat el dimecres, ja que el dilluns i dimarts vàrem tenir lliure i del dijous al diumenge tenim festa per Pasqua. El dimecres va ser un dia bo, agradable i entretingut a la feina, perque ja em deixen fer més coses, confien amb jo i van veient que m' adapt  rapidament. Aquest dia només eren tres cuiners així que vaig poder ajudar un poc més. Per al matí vaig ajudar a fer el  chesse   cake , el  tisamissu , la  pannacota , i la crema anglesa, i vaig atendre algunes comandes del servei de postres. I mentrestant anava ajudant amb el que em deia; envasar carn o peix al
Per Pasqua vam tenir 4 dies lliures, així que vam decidir anar de turisme a visitar alguns dels llocs que més ganes ens feia. El primer dia va ser dijous i vam decidir anar a Pisa, ja que na Teresa i en  Xecma  no hi havien estat. Aquest dia vam tenir més temps per visitar més coses que l'altre dia que hi vam anar na Maria i jo. A Pisa passejarem pels carrers antics, arribant a la  Piazza  dei  Cavalieri , passant per diferents mercants de fruita i verdura, fins a arribar a la Torre di Pisa, on en  Xecma  i na Teresa es van fer fotos, i després vam anar a visitar de més a prop la  Cattedrale   di  Pisa i la  Piazza  dei  Duomo , on ens vam fer algunes fotos. El divendres vam anar a visitar Lucca, per què a na Maria li agrada el tema dels vins i ens havien dit que és un poble on hi ha plantacions de vinyes i es fan bons vins. En arribar en va sorprendre la gran muralla que hi havia, la vam passar i vam trobar un gran passeig i jardins i després el nucli antic de Lucca, que és

Marina di Massa

El primer dia a Marina  di  Massa, va u  dia   per   conèixer   més  na  Guliana , fer les presentacions en els llocs on els meus companys de viatge i jo anem a treballar, els quants són l'Hotel  Excelsior  que  i  està na Teresa i en  Xecma , i al restaurant La  Peniche  on  hi  estem na Maria i Jo. Aquest dia ens va servir per anar a comprar el menjar, a conèixer el poble, el camí de casa al restaurant i provar els riquíssims gelats i pizzes italianes. Va ser un dia ben complert