Aquests dies m'han mostrat a fer més elaboracions de pastisseria com el tiramisú, la pannacotta, la tarta tatin, la mousse de xocolata, el mil fulles, i començ a emplatar els postres que he anat veient com els feien.
També vaig ajudant a la cuina si necessiten alguna cosa, com tallar algunes verdures, fruita, fer alguna ensalada, fer maonesa, envasar peix i carn, col·locar les matèries primeres, etc.
Tots els companys són molt simpàtics, entre tots m'ajuden a entendre l'idioma, m'entres que ells també aprenen espanyol.
M'agrada molt com tenen organitzada la cuina, cada un al matí prepara la mice en placer de les elaboracions i plats que ells fan i cada un te el seu timbre a baix de la taula amb tot el necessari per al servei
Finalment ahir ens varen dir l'horari exacte que tenim, ja que al principi no ens enteníem prou bé i cada dia era diferent, ara així ens podrem organitzar millor el temps que tenim i els dies lliures, ja que volem aprofitar els dies que no treballem per anar a visitar alguns pobles i ciutats properes.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada