Passa al contingut principal

Ja ha passat una setmana



Ja fa més d'una setmana que vàrem partir de Menorca, es fa estrany estar enfora de la família, ja que mai havia estat més d'una setmana sense veure-la. Les hores que no estic fent res, és quan pens més amb ells, amb com deuen estar, que duen fer, i em sembla que les setmanes no han de passar, que em passaran a poc a poc, però quan estic fent feina les hores em passen volant. 

Aquesta setmana només hem treballat el dimecres, ja que el dilluns i dimarts vàrem tenir lliure i del dijous al diumenge tenim festa per Pasqua.
El dimecres va ser un dia bo, agradable i entretingut a la feina, perque ja em deixen fer més coses, confien amb jo i van veient que m'adapt rapidament. Aquest dia només eren tres cuiners així que vaig poder ajudar un poc més.
Per al matí vaig ajudar a fer el chesse cake, el tisamissu, la pannacota, i la crema anglesa, i vaig atendre algunes comandes del servei de postres. I mentrestant anava ajudant amb el que em deia; envasar carn o peix al buit, picar gel, dur-lis alguna cosa necessària, etc.
El vespre vaig porcionar el chesse cake, i en varen donar la recepta del "tortino al cioccolato" que és el coulant, i vaig començar a fer-lo, ja que després em varen mostrar a fer la llagosta a la catalana, que és un plat molt complet amb molts ingredients i que a primera vista no saps el que veus de la gran quantitat d'ingredients que du. Aquest plat compta amb una base d'ensalada amb la llagosta, gambes, escamarlans, cloïsses, mol·luscos i altres crustacis fets al vapor. El que feia jo d'aquest plat era la base de l'ensalada, posava canònics, rucola, lletuga vermella, pastanaga, pebre verd, vermell i groc, fonoll, cogombre, i fruita com freses, raïm i kiwi, i després ells ja acabaven de fer el plat.

Aquesta nit vaig fer quasi totes les postres jo sola, llevat d'un moment que varen venir moltes comandes seguides i el xef en va venir a donar una mà d'ajuda.
Aquest dia vaig quedar satisfeta de la feina feta, ja que fins ara em semblava que no feia gran cosa, feia més nosa, que no pas ajudar.










Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Per Pasqua vam tenir 4 dies lliures, així que vam decidir anar de turisme a visitar alguns dels llocs que més ganes ens feia. El primer dia va ser dijous i vam decidir anar a Pisa, ja que na Teresa i en  Xecma  no hi havien estat. Aquest dia vam tenir més temps per visitar més coses que l'altre dia que hi vam anar na Maria i jo. A Pisa passejarem pels carrers antics, arribant a la  Piazza  dei  Cavalieri , passant per diferents mercants de fruita i verdura, fins a arribar a la Torre di Pisa, on en  Xecma  i na Teresa es van fer fotos, i després vam anar a visitar de més a prop la  Cattedrale   di  Pisa i la  Piazza  dei  Duomo , on ens vam fer algunes fotos. El divendres vam anar a visitar Lucca, per què a na Maria li agrada el tema dels vins i ens havien dit que és un poble on hi ha plantacions de vinyes i es fan bons vins. En arribar en va sorprendre la gran muralla que hi havia, la vam passar i vam trobar un gran passeig i jardins i després el nucli antic de Lucca, que és

Marina di Massa

El primer dia a Marina  di  Massa, va u  dia   per   conèixer   més  na  Guliana , fer les presentacions en els llocs on els meus companys de viatge i jo anem a treballar, els quants són l'Hotel  Excelsior  que  i  està na Teresa i en  Xecma , i al restaurant La  Peniche  on  hi  estem na Maria i Jo. Aquest dia ens va servir per anar a comprar el menjar, a conèixer el poble, el camí de casa al restaurant i provar els riquíssims gelats i pizzes italianes. Va ser un dia ben complert