Ja fa més d'una setmana que vàrem partir de Menorca, es fa estrany estar enfora de la família, ja que mai havia estat més d'una setmana sense veure-la. Les hores que no estic fent res, és quan pens més amb ells, amb com deuen estar, que duen fer, i em sembla que les setmanes no han de passar, que em passaran a poc a poc, però quan estic fent feina les hores em passen volant.
Aquesta setmana només hem treballat el dimecres, ja que el dilluns i dimarts vàrem tenir lliure i del dijous al diumenge tenim festa per Pasqua.
El dimecres va ser un dia bo, agradable i entretingut a la feina, perque ja em deixen fer més coses, confien amb jo i van veient que m'adapt rapidament. Aquest dia només eren tres cuiners així que vaig poder ajudar un poc més.
Per al matí vaig ajudar a fer el chesse cake, el tisamissu, la pannacota, i la crema anglesa, i vaig atendre algunes comandes del servei de postres. I mentrestant anava ajudant amb el que em deia; envasar carn o peix al buit, picar gel, dur-lis alguna cosa necessària, etc.
El vespre vaig porcionar el chesse cake, i en varen donar la recepta del "tortino al cioccolato" que és el coulant, i vaig començar a fer-lo, ja que després em varen mostrar a fer la llagosta a la catalana, que és un plat molt complet amb molts ingredients i que a primera vista no saps el que veus de la gran quantitat d'ingredients que du. Aquest plat compta amb una base d'ensalada amb la llagosta, gambes, escamarlans, cloïsses, mol·luscos i altres crustacis fets al vapor. El que feia jo d'aquest plat era la base de l'ensalada, posava canònics, rucola, lletuga vermella, pastanaga, pebre verd, vermell i groc, fonoll, cogombre, i fruita com freses, raïm i kiwi, i després ells ja acabaven de fer el plat.
Aquesta nit vaig fer quasi totes les postres jo sola, llevat d'un moment que varen venir moltes comandes seguides i el xef en va venir a donar una mà d'ajuda.
Aquest dia vaig quedar satisfeta de la feina feta, ja que fins ara em semblava que no feia gran cosa, feia més nosa, que no pas ajudar.
El dimecres va ser un dia bo, agradable i entretingut a la feina, perque ja em deixen fer més coses, confien amb jo i van veient que m'adapt rapidament. Aquest dia només eren tres cuiners així que vaig poder ajudar un poc més.
Per al matí vaig ajudar a fer el chesse cake, el tisamissu, la pannacota, i la crema anglesa, i vaig atendre algunes comandes del servei de postres. I mentrestant anava ajudant amb el que em deia; envasar carn o peix al buit, picar gel, dur-lis alguna cosa necessària, etc.
El vespre vaig porcionar el chesse cake, i en varen donar la recepta del "tortino al cioccolato" que és el coulant, i vaig començar a fer-lo, ja que després em varen mostrar a fer la llagosta a la catalana, que és un plat molt complet amb molts ingredients i que a primera vista no saps el que veus de la gran quantitat d'ingredients que du. Aquest plat compta amb una base d'ensalada amb la llagosta, gambes, escamarlans, cloïsses, mol·luscos i altres crustacis fets al vapor. El que feia jo d'aquest plat era la base de l'ensalada, posava canònics, rucola, lletuga vermella, pastanaga, pebre verd, vermell i groc, fonoll, cogombre, i fruita com freses, raïm i kiwi, i després ells ja acabaven de fer el plat.
Aquesta nit vaig fer quasi totes les postres jo sola, llevat d'un moment que varen venir moltes comandes seguides i el xef en va venir a donar una mà d'ajuda.
Aquest dia vaig quedar satisfeta de la feina feta, ja que fins ara em semblava que no feia gran cosa, feia més nosa, que no pas ajudar.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada